Property in Скопје

Стан во Ародром до Мерцедес

Се издава стан во Аеродром веднаш до зградата Мерцедес нова...Read More→

1
1
Leased

Одличен стан во Карпош 130м2

Се продава одличен стан на супер локација во Карпош, Скопје...Read More→

4
1
1
Sold

Наместен стан во К. Вода, Расадник 43м2

Се издава наместен стан од 43м2 во Кисела Вода, Расадник...Read More→

1
1
190€/месец

Стан во Кисела Вода 69м2

Се продава стан во Кисела Вода на улица Петар Дељан,...Read More→

2
1
Sold