ID: RB1007/ Штип 2400 Македонија

Leased
Property Details

ID: RB1007/ Штип 2400 Македонија

Leased
Description

Деловен простор со уникатен поглед во центар на Штип

Terrace - Штип

Се издава ексклузивен деловен простор во строг центар на Штип со уникатен поглед.
Просторот се наоѓа во (ГТЦ) Градскиот трговски центар во Штип на последно ниво. Пристапноста е со скали и со лифт кој води директно во просторот. Просторот се состои од 85 м2, два тоалета (машки и женски), централно греење и ладење, надворешно подно греење и затворен балкон со стаклена ограда. Просторот се изнајмува за канцелариски простор или слично. (кафетерии и ресторани не се дозволени)
Услови на изнајмување:
– деловниот простор се изнајмува најмалку на една година
– наемнината се плаќа однапред, месец за месец плус ддв 18%
– сметките за струја и вода се на товар на закупецот
– сите штети од страна на закупецот се санираат на негов трошок во најбрз можен рок
– дефектите од друга природа се решаваат од страна на сопственикот.

Property Features
  • Terrace
  • Built 2017
  • Air Conditioning
  • Alarm System
  • Land is 300 m²
  • Floor Area is 85 m²
  • New Construction
  • 2 Toilet
  • Workshop
  • Balcony