Започна со градба нов квалитетен станбен објект во Струмица

Во Струмица неодамна започна со градба нова станбена зграда која ќе има 55 станбени единици на одлична локација наспроти Пиликатник. Зградата ќе се гради со нависоки стандарди на квалитетно домување, каде немате простор за никаков сомнеж, зошто е тоа така? Во темелната основа на минусните нивоа има веќе поставено висококвалитетна хидроизолација која е најзначаен момент…Read More→