About

We for а Dream home

matias-santana-2ykXqiKHNfk-33

We4home е модерна и професионална агенција за недвижности, со која секогаш добивате најдобра услуга и најдобра цена.

We4home е агенција која работи модерно и високо професионално во делот на недвижниот имот, професионално презентирање, сликање и снимање, виртуална реалност на секој објект, исто така и нудиме најдобра услуга во делот на средување и посредување на целата потребна документација за купопродажба.

Работиме исклучително со сигурни објекти кои имаат чисти сметки, имотни листови и сите потребни документи кои се потребни за лесно и ефикасно продавање и издавање на објектите, посредуваме при архитектура и проектирање, процена, надзор, легализација, дозволи за градба и градба, катастар и слични пропратни работи поврзани со недвижен имот.

We look forward to your stay.

Со нас до сигурен Дом

Mission

Нашата мисија е да ги направиме среќни нашите клиенти, ние сме тука и за купувачите и за продавачите, ние сме овде не за куќа и стан ние сме за Дом.

Vision

Визијата на нашата компанија е да ги задоволиме потребите на сите, да изградиме идеални домови, да подигнеме среќни семејства.

Values

Професиоанално видео, виртуална реалност, 360

Реновиран стан во Штип

БС Билдинг Струмица