Вести

Започна со градба нов квалитетен станбен објект во Струмица

Во Струмица неодамна започна со градба нова станбена зграда која ќе има 55 станбени единици на одлична локација наспроти Пиликатник. Зградата ќе се гради со нависоки стандарди на квалитетно домување, каде немате простор за никаков сомнеж, зошто е тоа така? Во темелната основа на минусните нивоа има веќе поставено висококвалитетна хидроизолација која е најзначаен момент…Read More→

Open Business

Се одржа вториот по ред Open House во Штип, каде агенцијата We4home Real Estate, директно го презентираше имотот кој е за продажба на новите потенцијални купувачи. Овој пат беше презентиран open business бидејки презентиравме деловен простор за продажба.Посетителите од прва рака ги добија сите детали околу просторот, кои дезени на керамички плочки ги имаат на…Read More→

Open House во Штип на 20.02

We4home Real Estate прави нова промоција или нова можност за сите вас кои сакате да инвестирате во недвижен имот во Штип, поточно во деловен простор.Овој Open House се прави во деловен простор за кој можете на лице место да добиете прилика за одлична зделка, се прашувате зошто сега е баш момент за одлична цена. Отворена куќа…Read More→

Open House Project

За првпат се одржа Open House во Штип, каде агенцијата We4home Real Estate, директно го презентираше имотот кој е за продажба на новите потенцијални купувачи.Освен што имаше деректна промоција на самото место за ваков настан секогаш има и екстра цена која може да се договори на самото место со сопственикот и купувачот. Освен тоа на…Read More→

Open House за прв пат во Штип

We4home Real Estate како модерна агенција за недвижности ви нуди нешто несекојдневно во Македонија.Отворена Куќа е проект кој има за цел да ги добижи нашите имоти до вас купувачите, да се уверите на самото место каков е имотот и нормално да добиете подобра цена на овој ден.На денот на Open House, ќе ви биде претставен…Read More→

Анализа на најголемите советодавни компании за промет со недвижности на светот (ЦБР): Виена најбрзо економски ќе се стабилизира после пандемијата

Градовите ширум светот на различен начин се адаптираа на кризата предизвикана од пандемијата поради корона вирусот. Дојде до неочекуван пад на економските и социјалните активности, од коишто пазарот се’ уште закрепнува. Според анализите на најголемите советодавни компании за промет со недвижности на светот – ЦБРЕ, економското стабилизирање во Виена би требало да следи побрзо отколку…Read More→