Properties

Вила со 2 декар на атрактивна локација Сутлак

Се продава ново изградена вила/куќа од 200м2 со нива 2...Read More→

2
2
2
180000€

Реновиран стан во Сењак 2

Се продава реновиран стан од 64м2 со 7 м2 подрум...Read More→

3
1
1
64000€

Нов трособен стан с26 - 72м2

Се продава трособен стан од 72м2, станот се наоѓа во...Read More→

2
1
2
850€/m2

Нов Четирисобен стан С20 - 105м2

Се продава Четирисобен стан од 105м2, станот се наоѓа во...Read More→

3
1
1
850€/m2

Нов Четирисобен Стан С9 - 101м2

Се продава Четирисобен стан од 101м2, станот се наоѓа во...Read More→

3
2
2
850€/m2

Нов Трособен стан С23 - 71м2

Се продава трособен стан од 71м2, станот се наоѓа во...Read More→

2
1
1
850€/m2

Нов Трособен стан С22 - 71м2

Се продава трособен стан од 71м2, станот се наоѓа во...Read More→

2
1
1
850€/m2

Нов Трособен стан С15 - 71м2

Се продава трособен стан од 71м2, станот се наоѓа во...Read More→

2
1
1
850€/m2

Нов Трособен стан С14 - 71м2

Се продава трособен стан од 71м2, станот се наоѓа во...Read More→

2
1
1
850€/m2

Нов Трособен стан С11 - 71м2

Се продава трособен стан од 71м2, станот се наоѓа во...Read More→

2
1
1
850€/m2