ID: SH2039/Маршал Тито Струмица Македонија

260000€
Property Details

ID: SH2039/Маршал Тито Струмица Македонија

260000€
Description

Се продаваат 3 куќи кај мал парк Струмица

House - Струмица

Се продаваат 3 куќи во строгиот центар на Струмица веднаш кај мал парк.
Сите три куќи се споедни една до друга исто така имаат и двор од задната страна кои се исто така еден до друг заеднички. Куќите имаат чисти имотни листови со целосната квадратура која ја поседуваат исто така и со деловните простори. Сите куќе се продаваат заедно не се делливи една по една бидејки се на исти сопственик, Вкупно површина која ја поседуваат е 344м2 земјиште и 436м2 зграда.

Property Features