Property in Имотен лист

Деловен простор позади Angels cafe

Се продава деловен простор позади Angels Cafe од 25м2 на...Read More→

1,600€

Куќа во Струмица, строг центар

Се продава уникатна куќа во строгиот центар на Струмица, леблебеџиска...Read More→

2
1
69000€

Деловен простор во строг центар Струмица

Се продава деловен простор на леблебеџиска улица спроти хотел Есперанто...Read More→

1000€/m2

Реновиран стан во строг центар на Штип

Се продава реновиран стан во строг центар на Штип на...Read More→

1
1
1
52 000 €

Деловен простор од 108м2 во 8ми ноември

Се издава деловен простор во 8ми ноември од 108м2 сутерен...Read More→

1
1
2€/м2

Супер наместена куќа во Босилово со голем двор

Се продава самостојна нова супер наместена куќа во Босилово 48Б,...Read More→

3
2
2
Sold

Градежно земјиште во Струмица м.в. Чамлк

Се продава градежно неизградено земјиште со место викано Чамлик во...Read More→

25€/m2

Вила со стаклена градина наместена и опремена

Се продава Вила наместена со земјиште (пластеник) стаклена градина опремена...Read More→

2
1
1
55500€