Property in Имотен лист – Page 2

Вила со стаклена градина наместена и опремена

Се продава Вила наместена со земјиште (пластеник) стаклена градина опремена...Read More→

2
1
1
55500€

Стан во Струмица Центар 59м2 до Тинекс

Се продава стан во центарот на Струмица позади Тинекс на...Read More→

2
1
3
Sold 33,000€

Луксузна куќа со базен во Кочани

Се продава нова , луксузна и веднаш вселива куќа на...Read More→

3
4
2
350.000€

Стан на едносмерната во Штип

Се продава стан во строгиот центар на Штип од 134...Read More→

3
1
63000€

Градежно неизградено земјиште Кежовица

Се продава парцела градежно неизградено земјиште со површина од 2556...Read More→

5€/m2

Земјиште во Николиќ Дојранско Езеро

Се продава земјоделско земјиште во село Николиќ на брегот на...Read More→

10€/m2

Градежно неизградено земјиште во Ново Село

Се продава парцела градежно неизградено земјиште со површина од 1645...Read More→

10€/m2

Градежно неизградено земјиште во Штип

Се продава градежно неизградено земјиште во Штип.Локација: Ново село, во...Read More→

10€/m2