Services

продажба

Вршиме продажба на секаков вид на недвижен имот, доколку барате да купите или имате за продавање, ние сме вистинското место за добар профит, професионална подготовка и продажба со задоволни клиенти. Работиме со сигурни имоти и со сигурни клиенти.

Издавање

Вршиме издавање на станови, куќи, деловни простории, супер услови и одлична грижа и за издавачите и за изнајмувачот, одржување на објекти и професионална презентација. Ние сме Win Win комбинација

Земјиште/плац

Кај нас можете да најдете и градежно земјиште, плацеви, ниви, стари градби за рушење и пренамена, се што е поврзано со градба и недвижнина.

Професионалност

Единствени кои нудиме професионално снимање, фотографирање, 360 видеа и фотографии, единствени со виртуелна реалност на нашоте имоти, снимање со дрон на вашите објекти, бесплатно. Вашиот имот го претставуваме во најдобро светло и се бориме да ја добиеме најдобрата цена за Вас. Нашиот тим од професионални агенти најдобро знае како да го продаде или издаде секој објект по најдобра цена.

Менаџирање со имот

Менаџирање на објекти значи, комплетно преземање на имотот од сопственикот и целосна грижа за имотот дали е тоа за издавање или продавање се додека не се продаде или кога ќе се издаде имотот на трето  лице ние се грижиме за кондицијата на објектот со што ја задржуваме или ја зголемуваме вредноста на истиот. По истекувањето на еден договор веднаш се бара нов закупец за истиот имот.

Препуштете се на нас и уживајте

Закажи презентација на објект или закажи посета на објект