Rentals

Деловен објект на булевар Г.Д. до Кампус 4

Се издава деловен објект од 300м2 веднаш до Нико 2002...Read More→

1
3
1,5€/m2

Деловен простор од 1850м2 Штип

Се издава деловен простор од 1850м2 на излезот од Штип...Read More→

3€/m2

Деловен простор со панорамски поглед од 850м2

Се издава деловен простор со одличен панорамски поглед, стаклени три...Read More→

5
3€/m2

Супер деловен простор во центар Струмица

Се издава деловен простор во строг центар на Струмица, спроти...Read More→

100€/месец

Се издава дуќан во Струмица на центарот

Се издава деловен простор во центарот на Струмица, Леблебиџиска улица...Read More→

230€/месец

Се издава деловен простор во центар на Штип

Се издава деловен простор во центарот на Штип, улица Кирил...Read More→

100€/месец

Стан во зградата до Енџелс 147м2 - Штип

Се изнајмува стан на одлична локација во Штип веднаш до...Read More→

3
1
1
400€

Наместен стан во К. Вода, Расадник 43м2

Се издава наместен стан од 43м2 во Кисела Вода, Расадник...Read More→

1
1
190€/месец

Деловен простор од 108м2 во 8ми ноември

Се издава деловен простор во 8ми ноември од 108м2 сутерен...Read More→

1
1
2€/м2

спрат од куќа до о.у. гоце делчев

Се издава спрат од куќа, наместен 60м2, со посебен влез...Read More→

2
1
150€