Rentals – Page 2

Деловен простор во комплекс ПСС/марси

Се издава деловен простор на булевар Гоце Делчев 58 во...Read More→

Leased

Деловен простор со уникатен поглед во центар на Штип

Се издава ексклузивен деловен простор во строг центар на Штип...Read More→

Leased

Спрат од куќа во штип 80м2 (наместен кај Туш)

Се издава наместен спрат од куќа на улица Цвета Јованова...Read More→

1
1
1
160€/месец

Спрат од куќа на пиринска

Се издава спрат од куќа на улица Пиринска број 28,...Read More→

3
1
160€/месец

Луксузен 2 спален Апартман

Се издава Веднаш вселив спрад од кука 72 м2, луксузно...Read More→

2
1
1
Leased

Куќа во нас. Сењак 70м2

Се издава Двособен стан во населба Сењак до Алфа вет....Read More→

1
1
1
Leased

Канцеларија во Центарот на Струмица

Се издава канцеларија во Центарот на Струмица,Улица Ленинова бб, Над...Read More→

200€