ID: SH4009/1ви Мај 76, Кочани Македонија

350.000€
Property Details

ID: SH4009/1ви Мај 76, Кочани Македонија

350.000€
Description

Луксузна куќа со базен во Кочани

House - Кочани

Се продава нова , луксузна и веднаш вселива куќа на мирно и аткактивно место во Кочани. Куќата е луксузно наместена и опремена се протега на два плаца со вкупна површина на земјиште од 715м2 и куќа за живеење од 273м2.
Целиот имот е опкружен со високи ѕидови и безбедноси камери. Влезна врата со домафон и 3 опции за отклучување ( допир, код  и отпечаток на прст ), автоматска порта за влез со кола во двор и автоматска врата на гаража.
Куќата е на 3 нивоа, изолациона фасада(стиропор 10цм) со следниот распоред.

Надворешен дел ( Двор )
Надворешен базен и џакузи, кој се поврзани со проточен бојлер ( може да се користат  и во зима ) летниковец со гарнитура ( Индиска дупла плетка ) , надворешно изградена скара  со шанк и мини кујна (опремена со сите електорнски уреди ) . Автоматско наводнување на трева ( вградени под земја )Остава за пумпа и бојлер за безенот .  Целиот двор односно имот е осветлен со светилки на сензор поврзани со електрична енергија, исто така има 3 фонтани, две се странични по краевите на дворот додека едната е централна до базенот и шанкот.

Приземје: Гаража со дел за алат, остава за парно со бојлер поврзан со сончеви колектори, тоалет и внатрешен влез. Посебна остава за водните пумпи, филтри на базенот и проточниот бојлер за греење на базенот и џакузито.
1 кат: ходник, тоалет, канцеларија, Голем дневен простор кујна со посебна остава со излез кон задниот двор/базен.
Опрема кожена гарнитура , ЛЦД тв , клима(BEKO инвертер) , 8 радијатора. Голема отворена кујна со шанк и остров, и сите елементи ( фрижидер , фурна, микробранова, машина за отпадок )канцеларијата е опремена со 1 радијатор, кревет и биро .
2 кат: ходник, тоалет, соба гардеробер и 3 спални соби.
Спална 1 ( Француски лежај , тв, големо Wc ( џакузи ) , и балкон
Спална 2 (детска соба , кревет, биро, радијатор, клима , тараса ,)
Спална 3 ( Тросет, масичка радијатор, клима , тараса )

Нота:
Куќата се продава целосно опремена со сите елементи во неа кои можат да се видат. Високо ниво на безбедност и сигурност. Оградена целосно.

  Резервирај Тура


  Property Features
  • House
  • 3 bed
  • 4 bath
  • 6 Rooms
  • Built 2008
  • 2 Parking Spaces
  • Air Conditioning
  • Pool
  • Alarm System
  • Land is 715 m²
  • Floor Area is 273 m²
  • Energy Rating А+++
  • New Construction
  • 4 Toilet
  • Garage
  • Carport
  • Open Parking Spaces
  • Remote Garage
  • Secure Parking
  • Dishwasher
  • Workshop
  • Floor Boards
  • Pay TV
  • Intercom
  • Spa
  • Balcony
  • Deck
  • Courtyard
  • Outdoor Entertaining
  • Shed
  • Split System Heating
  • Split System Aircon
  • Gas Heating
  • Fully Fenced