Property in Двор

Магацин Тврда градба во Струмица

Се продава Магацин од 220м2 +150м2 на патот кај Куклиш,...Read More→

1
530€/m2

Нов Двособен стан 6 - БС

Се продава двособен стан од 54м2 со дворно место од...Read More→

1
1
2
850€/m2

Нов Двособен Стан 5 - БС

Се продава двособен стан од 58м2 со дворно место од...Read More→

1
1
1
850€/m2

Самостојна куќа супер наместена со голем двор и гаража

Се издава супер наместена куќа во стар Караорман, уреден спрат...Read More→

2
1
3
Leased

Нов Двособен стан 3 - БС

Се продава двособен стан од 54м2 со дворно место од...Read More→

1
1
850€/м2

Луксузна вила со базен Козјак

Се продава луксузна вила со базен и голем простор за...Read More→

4
5
1
200000€

Деловен простор во центар на Штип (промаја)

Се издава подготвен деловен простор во центарот на Штип кај...Read More→

1
1
500€/месец