ID: SA2090/Ристо Клепов бб Струмица Македонија

850€/m2
Property Details

ID: SA2090/Ристо Клепов бб Струмица Македонија

850€/m2
Description

Нов Четирисобен Стан С9 - 101м2

Apartment - Струмица

Се продава Четирисобен стан од 101м2, станот се наоѓа во новиот станбен објект БС во Струмица спроти Пиликатник. Зградата е во изградба рок на изградба е декември 2025 година, ивеститор е БС Билдинг Гевгелија. Целата зграда се гради по највисоки стандарди и гарантиран квалитет, оваа зграда има хидроизолација на темелната основа која е големо значење за долгиот век на градбата исто така ќе има и квалитетна термо и звучна изолација. Становите ќе бидат со комплетно опремено веце/бања, Salamander прозори и врати, блиндор влезна врата, видеофон, висококвалитетен лифт од германски познатиот бренд Thyssenkrupp и се останато што е неопходно за вселување.
Станот со број 9 се наоѓа на први, број 17 се наоѓа на втори, број 25 се наоѓа на трети, број 33 се наоѓа на четврти, број 41 се наоѓа на пети и број 49 се наоѓа на пети спрат источна ориентација еден над друг со следниот распоред:
1. Ходник – 5,4м2 2. Кујна – 6,5м2, 3. Дневен – 30,3м2, 4.Ходник – 6м2 5. Спална – 13,5м2, 6. Спална – 10,3м2, 7. Спална – 12,7м2, 8. Бања – 4,3м2, 9. Бања – 4,5м2, Балкон – 8,1м2. Вкупна површина 101.3 м2.

Цената на становите е 850€/м2 во изградба до 30 јуни 2024 година, потоа цената ќе биде 890€/м2(или повисока во зависност од пазарната вредност)
Услови на плаќање без кредит самофинансирање: 30 % од сумата при потпишување на купопродажен договор, остатокот може на 8 рати до декември 2025 година.
Можност за кредитирање преку банка од 10 – 30 години со учество од 10 – 15%.
Комлпетната документација ја подготвуваме ние во агенција, Ваше е само да се потпишете.
Надворешен паркинг простор, јавна порвшина.
Можнос за доплата за паркинг место внатрешна гаража – 6000€/место
Инвеститор: БС Билдинг е етаблирана компанија позната по квалитетни градби во Македонија со свои згради во Дојран, Гевѓелија, Неготино, Струмица ….

    Резервирај Тура


    Property Features