Property in Легализирано

Нов трособен стан с26 - 72м2

Се продава трособен стан од 72м2, станот се наоѓа во...Read More→

2
1
2
850€/m2

Нов Четирисобен стан С20 - 105м2

Се продава Четирисобен стан од 105м2, станот се наоѓа во...Read More→

3
1
1
850€/m2

Нов Четирисобен Стан С9 - 101м2

Се продава Четирисобен стан од 101м2, станот се наоѓа во...Read More→

3
2
2
850€/m2

Нов Трособен стан С23 - 71м2

Се продава трособен стан од 71м2, станот се наоѓа во...Read More→

2
1
1
850€/m2

Нов Трособен стан С22 - 71м2

Се продава трособен стан од 71м2, станот се наоѓа во...Read More→

2
1
1
850€/m2

Нов Трособен стан С15 - 71м2

Се продава трособен стан од 71м2, станот се наоѓа во...Read More→

2
1
1
850€/m2

Нов Трособен стан С14 - 71м2

Се продава трособен стан од 71м2, станот се наоѓа во...Read More→

2
1
1
850€/m2

Нов Двособен Стан С56- 61м2

Се продава Двособен стан од 61м2, станот се наоѓа во...Read More→

1
1
850€

Нов Четирисобен стан С1 - 93м2

Се продава Четирисобен стан од 93м2, станот се наоѓа во...Read More→

3
2
2
850€/m2

Магацин Тврда градба во Струмица

Се продава Магацин од 220м2 +150м2 на патот кај Куклиш,...Read More→

1
530€/m2