ID: SB4033/Индустриска зона Валандово Македонија

POA
Property Details

ID: SB4033/Индустриска зона Валандово Македонија

POA
Description

Деловен објект Валандово

Warehouse - Валандово

Се продава деловен објект магацин на крстосницата Валандово – Дојран – Струмица. Објектот е легализиран во индустриска зона Валандово со површина од 596м2 и земјиште напред и назад од 1990м2, ограден и со доста добра градба со лиена плоча и солидна висина, два влеза за слободен проток на камиони и дгруги поголеми возила и слично. Објектот има приклучок на вода и струја.

Property Features