Property in Паркинг

Одличен стан од 89м2 до оу Вапцаров

Се продава стан до ОУ. Вапцаров во одлична кондиција до...Read More→

2
1
59000€

Супер нов стан на супер локација

Се продава супер стан на супер локација во Струмица од...Read More→

2
1
680€/m2

Деловен простор од 108м2 во 8ми ноември

Се издава деловен простор во 8ми ноември од 108м2 сутерен...Read More→

1
1
2€/м2

Луксузна куќа со базен во Кочани

Се продава нова , луксузна и веднаш вселива куќа на...Read More→

3
4
2
350.000€