ID:SB1025/бб Партизанска, Штип Македонија

16000€
Property Details

ID:SB1025/бб Партизанска, Штип Македонија

16000€
Description

Се Продава Деловен простор 20м2 до Angels cafe и Кипер

Other - Штип

Се продава деловен простор во трговскиот центар Дујле, веднаш до Angels Cafe и маркет Кипер.
Просторот има излог со алуминиумски врати и стакло, внатре не е измачкан, има санитарен чвор и довод на струја.
Деловнот простор има имотен лист и сопственост. Се наоѓа веднаш до супер маркет Кипер има достап од две страни, главниот влез за до маркет Кипер и позади за достава на стока од страна на гаражите на трговскиот центар.

Property Features
  • Other
  • Floor Area is 20 m²
  • New Construction
  • Toilet
  • Open Parking Spaces
  • Fully Fenced