ID: SB2028/Јосиф Јосифовски Свештарот 1, Струмица Македонија

1000€/m2
Property Details

ID: SB2028/Јосиф Јосифовски Свештарот 1, Струмица Македонија

1000€/m2
Description

Деловен простор во строг центар Струмица

Unit - Струмица

Се продава деловен простор на леблебеџиска улица спроти хотел Есперанто веднаш до скалите.
Објкетот е со одлична кондиција, разработена локација во која повеќе од 5 години работи туристичка агенција We Travel. Облејктот има 54м2 распоредени во голема главна просторија со излог, канцеларија позади и остава со тоалет, (исто така има и подрум кој не е во оваа квадратура) супер средени со плочки на подовите, додека тоалетите и канцеларијата е со плочки и на ѕидовите. Објектот има и дозвола за градба, доколку новиот сопственик има идеа за градење.
Јосиф Јосифовски Свештарот број 1, Топ локација веднаш спроти клуб Селект и хотел Есперанто.

Property Features