Property in Гаража

Нов Четирисобен Стан С9 - 101м2

Се продава Четирисобен стан од 101м2, станот се наоѓа во...Read More→

3
2
2
850€/m2

Нов Трособен стан С22 - 71м2

Се продава трособен стан од 71м2, станот се наоѓа во...Read More→

2
1
1
850€/m2

Стан во Ародром до Мерцедес

Се издава стан во Аеродром веднаш до зградата Мерцедес нова...Read More→

1
1
Leased

Куќа во центарот на Струмица 130м2

Се продава куќа со супер локација во центарот на Струмица...Read More→

2
2
1
Sold

Наместена куќа од 368м2

Се продава наместена куќа спремна за живеење на два спрата...Read More→

3
1
2
Sold

Новоизградена квалитетна куќа со базен од 428м2

Се продава новоизградена и доста квалитетно направена куќа на 3...Read More→

4
1
1
Sold

Луксузно уредена куќа од 471м2

Се продава луксузно направена и уредена куќа со корисна површина...Read More→

3
3
4
Sold

Модерен Стан во Германските згради Штип

Се продава модерно наместен стан во Германските згради во Сењак...Read More→

5
2
2
Sold

Деловен простор (магацини и канцеларии)

Се издава деловен простор во населба 8ми Ноември познаиот магацин...Read More→

3
1500€/месец

Стан во Струмица Центар 59м2 до Тинекс

Се продава стан во центарот на Струмица позади Тинекс на...Read More→

2
1
3
Sold 33,000€