ID: SH1068/Козјак Карбинци Штип 2000 Македонија

200000€
Property Details

ID: SH1068/Козјак Карбинци Штип 2000 Македонија

200000€
Description

Луксузна вила со базен Козјак

House - Карбинци Штип

Се продава луксузна вила со базен и голем простор за организирање на свадби и други свечености, два опремени апартмани мазонети од кој едниот е ултра луксузен и комплетно нов. Вилата е со површина од 178м2 и дворно место од 2400м2, комплетно опремена со базен, шанк и два тоалета, машки и женски со по 3 кабини и надворешен туш и два летниковци.
Вилата е со следниот распоред:
Апартман десно: Луксузно уредена дневна со кујна отворен простор, подлога плочки, бања со туш кабина и остава со перална и сушара, клима уред, на спрат отворена спална со тоалет и болем балкон со поглед на базен. (апартманот не е користен)
Апартман лево: комплетно наместен, дневна со кујна подлога ламинат и бања со остава, проточен бољер, перална, клима уред дајкин, на спрат, три спални една голема со бања и балкон поглед на двор, две со тоалет надвор во предсобието. (комлетно опремени спремни за користење)
Затворен Шанк: во склоп на куќата има затворен шанк со излен на базен од 20 м2 со магацински простор под него каде се оди со лифт од шанкот, со комплетна водоводна инсталација за комплетно функционално работење.
Дворно Место базен: базен комплетно опремен со сите пумпи останати потребни алатки за одржување во должина од 13 метри и ширина 4 метри, два летниковци, еден поголем за бина или музика и еден помал за свечена маса, мал надворешен објект со надворешен туш, два тоалети комплетно опремени, машки и женски со по 2 кабини. Куќата има и зелен парк кој е веднаш до реката комплетно ограден со два влеза, еден за гости друг за поголеми возила.

Вилата се продава комплетно опремена со се што може да се види на сликите, видеото и во живо, нова градба 80% од градбата и од дворот е изграден 2022 година и не екористено до сега.Property Features
 • House
 • 4 bed
 • 5 bath
 • 6 Rooms
 • Built 2022
 • 1 Parking Spaces
 • Air Conditioning
 • Pool
 • Alarm System
 • Land is 2,400 m²
 • Floor Area is 178 m²
 • Energy Rating A+++
 • New Construction
 • 6 Toilet
 • Ensuite
 • Carport
 • 20 Open Parking Spaces
 • Fully Fenced
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=