Properties – Page 2

Супер наместен стан над Зендолино

Се продава супер наместен стан во зградата над Зендолино супермаркет...Read More→

2
1
1
77000€

Куќа во центарот на Штип

Се продава Куќа во центарот на Штип од 80м2.Куќата се...Read More→

2
1
1
58000€

Реновиран стан во строг центар на Штип

Се продава реновиран стан во строг центар на Штип на...Read More→

1
1
1
52 000 €

Супер наместена куќа во Босилово со голем двор

Се продава самостојна нова супер наместена куќа во Босилово 48Б,...Read More→

3
2
2
Sold

Стан на Плоштадот во Штип

Се продава стан на Плоштад Слобода во Штип, реновиран, атрактивна...Read More→

3
2
Sold 64,000€

Вила со стаклена градина наместена и опремена

Се продава Вила наместена со земјиште (пластеник) стаклена градина опремена...Read More→

2
1
1
55500€

Спрат од куќа со посебен влез во Радовиш

Се продава спрат од куќа со површина од 100м2 на...Read More→

2
1
2
29000€

Стан во Струмица Центар 59м2 до Тинекс

Се продава стан во центарот на Струмица позади Тинекс на...Read More→

2
1
3
Sold 33,000€

Стан во Кисела Вода 69м2

Се продава стан во Кисела Вода на улица Петар Дељан,...Read More→

2
1
50000€