ID: SB1006/16 Ѓошо Сламката, Штип 2000 Македонија

799€/м2
Property Details

ID: SB1006/16 Ѓошо Сламката, Штип 2000 Македонија

799€/м2
Description

Нов деловен простор во Штип Дујле

Other - Штип

Се продава нов деловен простор во ново изграден станбен објект на Дујлето. Облектот има 211м2 на имотен лист голем излог во полукружна форма, инсталација на струја, два тоалета и две влезни врати. (можност новиот сопственик да го подели на два посебни простори) Во цената се вклучени плочки и лепење на плочки на подот во цел простор и во двата тоалета со елементи ( модели по избор на купувачот). Местото е погодно за повеќе намени.
Просторот точно се наоѓа кај некогашна пицерија Мацо, на 50 метра од Архивот или кога одите од Дујлетот кон зградата Промаја од десно, пред него има паркинг простор и е на само 3 минути од Кафе Енџелс, на 5 минути од Промајата и на 7 минути од центарот во Штип.
Објектот има можност и за издавање под закуп, цената е 4€/м2

  Резервирај Тура


  Property Features
  • Other
  • Built 2019
  • 1 Parking Spaces
  • Floor Area is 211 m²
  • New Construction
  • 2 Toilet
  • Carport
  • 3 Open Parking Spaces
  • Remote Garage
  • Workshop
  • Deck
  • Fully Fenced