ID: SH1002/108 Солидарност, Штип 2000 Македонија

340€/м2
Property Details

ID: SH1002/108 Солидарност, Штип 2000 Македонија

340€/м2
Description

Реновирана и квалитетно опремена куќа 420м2

House - Штип

Се продава куќа реновирана 2017 година, корисна површина од 287м2 +133м2 деловен простор.
Куќата е квалитетно и луксузно опремена, комплетно нови врати и прозорци надвор и внатре,
надворешните прозори и врати се од доста висок квалитет исто поставени 2017. Веднаш вселива со 3 посебни влеза.
Располага и со дворно место 351м2 со влез и паркинг за возила. Куќата се наоѓа на 5 минути од оу Тошо Арсов, на 10 минути од Супер Маркет Туш и на 15 минути од Градскиот пазар во Штип.
распоред и опременост по спратови:
Приземје: Дневна со кујна и трпезарија во (Г-форма) кожена гарнитура во Г седмосед, телевизор, клима.
Трпезариска маса, 4 стола, Комплетно опремена кујна, фрижидер Беко, плотна, мини шпоре, аспиратор.
Спална соба 1 – два одделни кревети, панел. Спална соба 2 – една спална француски лежај, панел.
Тоалет со нови плочки, проточен бојлер АЕГ. Посебна Остава перална Беко.
Посебен деловен простор со површина од 110м2.Вкупно приземје 199м2.
Подлога: Плочки и ламинат
Спрат 1: Ходник и предсобие, Дневна со трпезарија и кујна, двосед, тросед и поединечен кревет, телевизор, трпезариска маса со 4 стола, биро, опремена кујна, фрижидер Беко, плотна, мини шпоре, аспиратор. Голема тераса во Г.
Спална соба со единечен кревет и двосед, греење панел.
Тоалет комплетно опремен со проточен бојлер Аристон и перална Беко.
Подлога: Плочки и пархет.
Спрат 2: Предсобие, Дневна со кујна и трпезарија, кожена гарнитура (тросед, двосед и фотеља), телевизор и клима.
Трпезариска маса со 4 стола, опремена кујна, фрижидер Беко, плотна, мини шпоре, аспиратор. Голема тераса во Г.
Спална соба 1 – француски лежај, плакар. и панел. Спална соба 2 – единечен кревет со плакар.
Тоалет опремен со перална Беко и проточен бојлер АЕГ.
Подлога: Плочки и пархет.

  Резервирај Тура


  Property Features
  • House
  • 5 bed
  • 3 bath
  • 8 Rooms
  • Built 2017
  • 3 Parking Spaces
  • Air Conditioning
  • Land is 351 m²
  • Floor Area is 420 m²
  • Energy Rating High
  • 2 Garage
  • Carport
  • Open Parking Spaces
  • Balcony
  • Split System Aircon
  • Fully Fenced