Property in Штип

Реновиран стан во Сењак 2

Се продава реновиран стан од 64м2 со 7 м2 подрум...Read More→

3
1
1
64000€

Нов Луксузно наместен Стан

Се издава нов луксузно наместен стан во новите згради на...Read More→

1
1
1
Leased

Атрактивно Градежно Земјиште во Штип

Се продава атрактивно градежно земјиште во населба горна Станица –...Read More→

40€/m2

Самостојна куќа супер наместена со голем двор и гаража

Се издава супер наместена куќа во стар Караорман, уреден спрат...Read More→

2
1
3
Leased

Активна Теретана во Штип

Се продава активна теретана во центарот на Штип комплентно опремена...Read More→

15000€

Спрат од куќа на пиринска

Се издава спрат од куќа на улица Пиринска број 28,...Read More→

3
1
Leased

Луксузна вила со базен Козјак

Се продава луксузна вила со базен и голем простор за...Read More→

4
5
1
200000€

Деловен простор во Хотел Парк Штип

Се издава деловен простор на приземје во населба 8ми Ноември...Read More→

3
Leased

Деловен простор Промаја

Се продава деловен простор во зграда Промаја, веднаш спроти пицерија...Read More→

Sold