Open Business

Се одржа вториот по ред Open House во Штип, каде агенцијата We4home Real Estate, директно го презентираше имотот кој е за продажба на новите потенцијални купувачи. Овој пат беше презентиран open business бидејки презентиравме деловен простор за продажба.
Посетителите од прва рака ги добија сите детали околу просторот, кои дезени на керамички плочки ги имаат на располагање, како ке оди процесот на средување на просторот и како ќе изгледа финалниот производ.

Овој деловен простор во цената има вклучено комплетно средување на тоалетите и подлогата, затоа сите интересенти добија многу корисно инфо од што произлегоа преговори за продажба. Мора да напоменеме дека преговорите се во тек и се надеваме на win : win комбинација.

Купувајте и продавајте сигурно,професионално и безбедно. Следете не будно бидејки следуваат уште многу капитални проекти за инвеститори и оние кои бараат нов дом.