Open House во Штип на 20.02

We4home Real Estate прави нова промоција или нова можност за сите вас кои сакате да инвестирате во недвижен имот во Штип, поточно во деловен простор.
Овој Open House се прави во деловен простор за кој можете на лице место да добиете прилика за одлична зделка, се прашувате зошто сега е баш момент за одлична цена. Отворена куќа е всушност настан кога сопствениците на објеките се присутни и вие како инвеститори можете директно да преговарате и договарате за цена и услови на купување.
Нашиот деловен простор за овој Open House се наоѓа на одлична локација над коплексот Дујле и е со одличен поглед, на само 3 мин од Енџелс кафе, на 5 од пошта, стадион.

Ваше е само да присуствувате

Open House Project 2
Деловен Простор Дујле
Сабота: 20.02.21 | 12:00 – 14:00 часот
Улица: Ѓошо Сламката 16
Штип