Започна со градба нов квалитетен станбен објект во Струмица

Во Струмица неодамна започна со градба нова станбена зграда која ќе има 55 станбени единици на одлична локација наспроти Пиликатник. Зградата ќе се гради со нависоки стандарди на квалитетно домување, каде немате простор за никаков сомнеж, зошто е тоа така? Во темелната основа на минусните нивоа има веќе поставено висококвалитетна хидроизолација која е најзначаен момент во градењето на еден квалитетен станбен објект.

БС Билдинг Струмица, Ристо Клепов ББ.

Овој станбен објект за домување има уште многу позитивни работи кои се предност за избор на вашиот нов дом, како на пример: термо и звучна изолација од познати производители, врати и прозори саламандер, блиндор влезна врата, опремена бања со сите елементи и така натаму.

Цена: 850€/м2 во изградба до јуни 2024 година. Инфо во We4home 078419717

Локацијата на овој објект е одлична, од аспект на макро и микро локација, имаме градинка и основно училиште на само 300-500 метри одалеченост, средно училиште на некои 600-700 метри, на 50 метри ресторан, хотел, маркети и слично, исто така регионален пат на 50 метри.

Без размислување, овде е вашиот нов дом, резервирајте си со време бидејки становите секојднено се се помалку.