Open House за прв пат во Штип

We4home Real Estate како модерна агенција за недвижности ви нуди нешто несекојдневно во Македонија.
Отворена Куќа е проект кој има за цел да ги добижи нашите имоти до вас купувачите, да се уверите на самото место каков е имотот и нормално да добиете подобра цена на овој ден.
На денот на Open House, ќе ви биде претставен детално објектот, ќе бидете запознаени со материјалите на градба, со пристапот, ќе се запознаете со околината и вашето ново маало, ќе се дружиме и уживаме.

Првиот настан од ваков карактер ќе се одржи во Сабота 16.01.21,
Open House Project | 16.01.21 | 12 – 14h

настанот нормално ќе биде во станот кој во моментот се промовира
во центар на Штип за само 20 метри од меана Сае. Кликнете на сликата за да го разгледате.

Eкстра нов стан во центар на Штип

Се Гледаме во Сабота во 12 часот.
We4home Real Estate, Welcome Home.

Пријави се за посета.