ID: SA2026/134/1 Маршал Тито, Струмица Македонија

570€/m2
Property Details

ID: SA2026/134/1 Маршал Тито, Струмица Македонија

570€/m2
Description

Дуплекс стан 149м2 на бул. маршал Тито Струмица

Duplex Semi-detached - Струмица

Се продава дуплекс (два споени) стан од 149м2 на Булевар Маршал Тито во Струмица на одлична локација.
Станот е празен, со подлога пархет, претходно се користел како деловен простор, канцеларии. Локацијата е одлично се наоѓа веднаш после Дистрибуција по кружниот во зградата Победа.
Двата стана се споени со две врати и има можност да се одделат многу лесно, распоредот на двата стана е ист.
Исто така становите имаат посебни влезни врати, по еден балкон од по 2м2 и по еден подрум значи два подрума по 6м2.
Моментално станот се води како деловен простор на имотен лист.
Распоред;
Ходник, два тоалет/една голема бања, спална, дневна со трпезарија и кујна, балкон. Поглед кон булеварот.
Напомена:
Вкупната квадратура на станот со подрумот и балконите е 161 м2
Становите може да се продаваат и одделно но доколку има двајца купци во исто време, стан со подрум.
Цената за станот комплетно е 87 000€

Property Features
  • Duplex Semi-detached
  • 2 bed
  • 1 bath
  • 4 Rooms
  • Floor Area is 161 m²
  • 2 Toilet
  • Ensuite
  • Open Parking Spaces
  • Floor Boards
  • Balcony