ID: SA1004/Добре Радосавлев 26 Штип 2000 Македонија

Sold
Property Details

ID: SA1004/Добре Радосавлев 26 Штип 2000 Македонија

Sold
Description

Екстра нов стан во центар на Штип

Apartment Sold - Штип

Се продава стан нова градба во ценарот на Штип изграден од најквалитетни материјали внатре и однадвор.
Станот се наоѓа на улица: Добре Радосавлев 26 на само 5 минути од Трговскиот центар и од строгиот центар на Штип. Премногу блиску до центарот и премногу мирно место за живеење.
Станот поседува:
Проспера блиндор влезна врата, проспера внатрешни полни врати, шпански плочни во ходник и тоалет, ламинат од 10 мл. со претходна изолација. Рехау Генео ПВЦ прозори со 3 стакла од екстра квалитет. Надворешната градба е со термо блок 25 цм и термо изолација 10 цм ( Енергетска ефиканост на највисоко ниво). Елементите во Бањата се вклучени во цената (лавабо со огледало, шоља, када и бољер)
Инсталација за парно во цел стан, поврзана од први спрат и кабел за термометар. Балкон од 9 м2 со стаклена инокс ограда. Станот е на четврти спрат поткровје со домофон на влезна врата и прекрасен поглед на Штип. Вкупната квадратура на станот е 86м2.
Цена: 760€/m2

  Резервирај Тура
  Property Features
  • Apartment
  • 2 bed
  • 1 bath
  • 3 Rooms
  • Built 2020
  • Alarm System
  • Land is 194 m²
  • Floor Area is 86 m²
  • Energy Rating А+++
  • New Construction
  • Toilet
  • Floor Boards
  • Balcony
  • Hydronic Heating
  • Fully Fenced