ID:SH1024/Косовска, Штип Македонија

45000€
Property Details

ID:SH1024/Косовска, Штип Македонија

45000€
Description

Куќа од 167м2 на 10 мин од центар Штип

House - Штип Македонија

Се продава куќа од 167м2 зграда и 395м2 двор, веднаш вселива.
Куќата се наоѓа на улица Косовска веднаш над улица Питу Гули, на само 10 минути од ценарот на Штип или на само 5 минути од Кит-го маркет во Црвените кули.
Куќата располага со голем двор во кој има Летниковец со шанк и под него визба, во дворот има и мало базенче, во склоп на куќата има и гаража за едно возило.
Куќата е веднаш вселива со мали корекции, во неа некое време никој не живее.
Распоред:
Високо приземје: Балкон, голем салон од кој се влегува во спална, тоалет(лево и десно) право дневна и трпезарија со кујна кои се споени со армоника врата.
Спрат:
Ходник, лево тоалет, голема дневна со голем балкон и убав поглед и голема кујна со трпезарија споени.
Подлогата на двата спрата е со пархет кој е во добра кондиција.

Куќата има и сопствена бушотина (бунар) со вода, исто така и мало базенче.

  Резервирај Тура


  Property Features
  • House
  • 2 bed
  • 2 bath
  • 7 Rooms
  • 2 Parking Spaces
  • Pool
  • Alarm System
  • Land is 395 m²
  • Floor Area is 167 m²
  • Toilet
  • Garage
  • Carport
  • Open Parking Spaces
  • Secure Parking
  • Workshop
  • Floor Boards
  • Balcony
  • Open Fire Place
  • Fully Fenced