ID: SH1020/Личка 4, Штип Македонија

58000€
Property Details

ID: SH1020/Личка 4, Штип Македонија

58000€
Description

Куќа во центарот на Штип

House - Штип

Се продава Куќа во центарот на Штип од 80м2.
Куќата се наоѓа на улица Личка број 4 или на само 3 мин од Штипската Гимназија и основното училиште Ванчо Прќе.
На имотен лист има 80м2 и плус дополнителна летна кујна, куќата е на приземје со паркинг место и двор.
Распоред:
Ходник, голем салон, две спални, кујна со трпезарија и остава, тоалет, преден и заден двор со летна кујна.
Куќата е изградена во 2000 година со отворен камин во салонот, подлогата е пархет и плочки, прозорите се тепрмопан дрво, нова влезна врата бленд.
Забелешка.
Се продава станот на приземјето од куќата, кое е физички оделено од горниот спарт кој излегува на друга улица со посебни влезови. (нема никаква допирна точна со станот на први спрат). Куќата се продава без мебел.

  Резервирај Тура


  Property Features
  • House
  • 2 bed
  • 1 bath
  • 4 Rooms
  • Built 2000
  • 1 Parking Spaces
  • Land is 52 m²
  • Floor Area is 80 m²
  • Toilet
  • Carport
  • Open Parking Spaces
  • Secure Parking
  • Floor Boards
  • Broadband
  • Deck
  • Open Fire Place
  • Fully Fenced