ID: SH2034/Боро Џони 18, Струмица Македонија

80,000€
Property Details

ID: SH2034/Боро Џони 18, Струмица Македонија

80,000€
Description

Куќа во Струмица до Киното на Центар

House - Струмица

Се продава куќа во Струмица веднаш до киното во строг центар позади оштинската зграда веднаш до Гурман.
Куќата располага со 150м2 од кои 20м2 се деловен простор исто така има и двор од 100м2. Куќата има доградба од задната страна, кон дворот, доградено е две соби со балкон, легализирано и со уредни документи, куќата се продава поради заминување во странство.
Куќата е со следниов распоред:
Ходник (прв спрат) до него деловен простор со излог и посебен влез, од ходникот се влегува во спална соба која е поврзана со новиот дел кујна, исто така од хоникот се влегува во дневната соба и кујната, потоа, од ходникот има скали кои водат во долниот дел на куќата приземје каде има: ходник, спална соба, тоалет, кујна и двор, под скалите има и подрум.
Во ќуќата моментално се живее и спремна е за свеслување, има одлична локација и достапност.

Property Features
 • House
 • 2 bed
 • 2 bath
 • Built 1936
 • Land is 108 m²
 • Floor Area is 172 m²
 • Toilet
 • Ensuite
 • Open Parking Spaces
 • Floor Boards
 • Balcony
 • Open Fire Place
 • Fully Fenced