2/18 Трст, Штип Македонија 2000 Македонија

48000 €
Property Details

2/18 Трст, Штип Македонија 2000 Македонија

48000 €
Description

куќи во центар на штип

House - Штип Македонија

Се продаваат две куќи во центарот на градот, една до друга на исти сопственик,
површина на земјиште е 200м2 додека површина на 2те куќи е 135 м2 според имотен лист.

Куќите се со имотен лист и чиста сопственост, се наоѓаат над пицерија Бум или веднаш позади ПЗУ Златко Стојменов.

Property Features
  • House
  • 3 bed
  • 1 bath
  • 5 Rooms
  • Built 1970
  • Land is 200 m²
  • Floor Area is 135 m²
  • Toilet