ID: SA5027/Багдадска 14 Скопје 1000 Македонија

Sold
Property Details

ID: SA5027/Багдадска 14 Скопје 1000 Македонија

Sold
Description

Одличен стан во Карпош 130м2

Apartment Sold - Скопје

Се продава одличен стан на супер локација во Карпош, Скопје на улица Багдадска на раскрсницата помеѓу Партизанска и Рузвелтова. Станот е на високо приземје со површина од 104м2 со подрум плус 26м2 располага со заедничко дворно место пред зграда и засебно оградено дворче позади зграда на кое се излегува од балконот.
Станот моментално има голема дневна со кујна 4 спални и два тоалета, можни се измени по желба на новиот сопственик, во моментот е поделен на два стана со посебни влезови. Зградата е реновирана со нова енергетско ефикасна фасада. Подрум на станот се состои од ходник и други две простории кои исто така се средени и адаптирани за престој.
Станот се продава празен.

Property Features
 • Apartment
 • 4 bed
 • 1 bath
 • 1 Parking Spaces
 • Air Conditioning
 • Land is 242 m²
 • Floor Area is 130 m²
 • Toilet
 • Ensuite
 • Carport
 • Floor Boards
 • Pay TV
 • Intercom
 • Balcony
 • Deck
 • Courtyard
 • Outdoor Entertaining
 • Split System Aircon
 • Fully Fenced