ID: SA3007/Коле Неделковски, Гевгелија 1480 Македонија

Sold 27,000€
Property Details

ID: SA3007/Коле Неделковски, Гевгелија 1480 Македонија

Sold 27,000€
Description

Стан во Гевгелија во ламела кај Стокомак

Apartment Sold - Гевгелија

Се продава стан од 71м2 на добра локација во Гевгелија во комплекс Ламела кај Стокомак маркет. Станот е празен со пархет, зградите се квалитетна градба со добар поглед и во мирна населба. Населбата се наоѓа на 5 минути од Грчка граница.
Станот располага со следниот распоред:
Голема дневна соба со трапезарија и кујна излез на балкон, 2 спални соби, 2 тоалета, ходник и остава од 4 м2 .
Станот е на втори спрат, со вкупна површина од 75м2 (оставата која се наоѓа во станот сеуште не е впишана во ил)
Напомена:
Во станот не се живее неколку години, на ѕидот влагата што може да се види е од атмосферска вода, сега улокот е саниран и проблемот е решен, станот е во добра кондиција со мали корекции може да се живее веднаш во него.

  Property Features
  • Apartment
  • 2 bed
  • 2 bath
  • 4 Rooms
  • Floor Area is 71 m²
  • 2 Toilet
  • 2 Open Parking Spaces
  • Balcony