ID: SA1016/Кузман Јосифовски Питу, Штип Плоштад Слобода Македонија

Sold 64,000€
Property Details

ID: SA1016/Кузман Јосифовски Питу, Штип Плоштад Слобода Македонија

Sold 64,000€
Description

Стан на Плоштадот во Штип

Apartment Sold - Штип Плоштад Слобода

Се продава стан на Плоштад Слобода во Штип, реновиран, атрактивна локација и цвста градба. Станот е со површина од 72м2, неодамна е реновиран, поставено ламинат во станот, избелено и направено со абриб. Во станот моментално се живее, што значи дека веднаш е вселив исто така е и погоден за канцелариски простории бидејки има добар распоред.
Распоред: влезен ходник, салон(предсобје), три соби и 2 купатила. Зградата е доста цврста градба со полнета циграл, автентична градба и симбол на градот. Станот е на втори спрат има излез до подкровието со скали кои се во станот. Станот е доста топол, моментално се грее само со клима, која ќе остане во станот.

  Резервирај Тура


  Property Features
  • Apartment
  • 3 bed
  • 2 bath
  • Built 1960
  • Floor Area is 72 m²
  • Toilet
  • Balcony