ID: RB1020/Гоце Делчев Штип Македонија

3€/m2
Property Details

ID: RB1020/Гоце Делчев Штип Македонија

3€/m2
Description

Деловен простор од 1850м2 Штип

Warehouse - Штип

Се издава деловен простор од 1850м2 на излезот од Штип веднаш до Хамачи моторс, Булевар Гоце Делчев. Просторот е празен и отворен, може да се уреди по желба на новиот закупец. Просторот има 5 врати т.е. рампи со големи врати исто така со можност за уште еден влез. Има огромна висина која може да се уреди според желба. Во склоп на просторот има и две канцеларии од по 70м2 кои се затворени. Пред просторот има отворен паркинг за повеќе од 20 возила исто така има паркинг и позади објектот доколку е потребен и за по крупни возила, паркингот е обезбеден и целосно ограден. Според структурата на просторот постои можност просторот да се подели на два дела и посебно да се издаваат, но околу цената треба да се разговара.
Цената за целиот простор е 3€/m2 за најмалку 2 години договор, за 5 или повеќе години закуп постои простор за договор околу цената.

Услови за изнајмување:
– Просторот се изнајмува на период најмалку од две години
– При издавање се наплаќа наем за два месеци (еден за наем еден за депозит)
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец на сопственикот
– Сите штети во објектот ги подмирува закупецот.
– Дефектите од природен карактер со станот ги средуваме ние со ваш повик.

Property Features
  • Warehouse
  • Built 2012
  • Land is 5,000 m²
  • Floor Area is 1,850 m²
  • New Construction
  • Remote Garage
  • Secure Parking
  • Deck
  • Hydronic Heating
  • Fully Fenced