ID: RB1059/Иво Лола Рибар Штип Македонија

Leased
Property Details

ID: RB1059/Иво Лола Рибар Штип Македонија

Leased
Description

Деловен простор центар Штип-Промаја

Other - Штип

Се издава деловен простор во центарот на Штип кај зграда промаја. Просторот е 25м2 некогашно Ели Голд. Просторот има излог, тоалет, подлога плоички, спремен е објектот право да се започен со работа.
Просторот е на високо приземје на пешачка зона.
Услови за изнајмување:
– Просторот се изнајмува на период најмалку од две години
– Објектот не се издава за секакви намени
– При издавање се наплаќа наем за два месеца
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец
– Сите штети во објектот ги подмирува закупецот.

Property Features
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=