ID: RB1003/бб Борист Крајѓер, Штип Македонија 2000 Македонија

Leased
Property Details

ID: RB1003/бб Борист Крајѓер, Штип Македонија 2000 Македонија

Leased
Description

Деловен простор во Сењак до Тајна вечера 70м2

Other - Штип Македонија

Се издава деловен простор од 70 м2 во населба Сењак 4 наспорити сала Јордан Мијалков,
Просторот е исчистен, една просторија, со веце и два влеза, Погоден за повеке намени.
има паркинг места и од напред и од назад,

Property Features
  • Other
  • Built 1985
  • 1 Parking Spaces
  • Land is 100 m²
  • Floor Area is 70 m²
  • Toilet
  • Garage
  • Open Parking Spaces
  • Secure Parking
  • Balcony