ID: RA1014/Христо Татарчев 47К, Скопје Македонија

190€/месец
Property Details

ID: RA1014/Христо Татарчев 47К, Скопје Македонија

190€/месец
Description

Наместен стан во К. Вода, Расадник 43м2

Apartment - Скопје

Се издава наместен стан од 43м2 во Кисела Вода, Расадник на улица Христо Татарчев.
Станот е комплетно опремен, со парно приклучено на гасовод, кујна опремена со сите елементи, перална, првосмукалка, клима, тв лцд. Се наоѓа на 6ти спрат
Здрадата располага со сопствен паркинг одбележан за станарите со два лифта.
Распоред:
Ходник, спална соба и споена дневна со трпезарија и кујна, балкон со поглед кон расадник.

Услови за изнајмување:
– Куќата е изнајмува на период најмалку од 6 месеци.
– При издавање се наплаќа наем за два месеци (еден за наем еден за депозит)
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец на сопственикот
– Сите штети во станот ги подмируваат станарите.
– Дефектите од природен карактер со станот ги средуваме ние со ваш повик.

  Property Features
  • Apartment
  • 1 bed
  • 1 bath
  • Air Conditioning
  • New Construction
  • Toilet
  • Open Parking Spaces
  • Furnished
  • Balcony
  • Split System Aircon