ID: RB2018/Јосив Јосифовски Свештарот 1 Струмица Македонија

100€/месец
Property Details

ID: RB2018/Јосив Јосифовски Свештарот 1 Струмица Македонија

100€/месец
Description

Супер деловен простор во центар Струмица

Unit - Струмица

Се издава деловен простор во строг центар на Струмица, спроти Селект од 24м2, веднаш до We Travel Агенција.
Просторот е среден и спремен за започнување веднаш со работа, има два тоалета и големо огледало со лавабо.
Просторот има стаклен излог кој гледа веднаш спроти хотел Есперанто на Леблебезиска улица Јосив Јосифовски Свештарот 1 веднаш до We Travel.

Услови за изнајмување:
– Дуќанот се изнајмува на период најмалку од една година
– При издавање се наплаќа наем за два месеци (еден за наем еден за депозит)
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец на сопственикот
– Сите штети во станот ги подмируваат станарите.
– Дефектите од природен карактер со станот ги средуваме ние со ваш повик.

    Резервирај Тура


    Property Features
    • Unit
    • 2 Toilet