ID:RA1015/Пиринска Штип Македоннија

400€
Property Details

ID:RA1015/Пиринска Штип Македоннија

400€
Description

Стан во зградата до Енџелс 147м2 - Штип

Apartment - Штип

Се изнајмува стан на одлична локација во Штип веднаш до Angels Cafe Станот има 147м2, се наоѓа на 2 спрат со поглед на две страни.
Нов стан некористен се изнајмува за живеење исто така има и доста поволен распоред за деловно работење или здраствена ординација. Зградата има лифт и домофон на влез.
Станот е со следниот распоред:
Ходник, со мал тоалет, лево дневна со кујна и трпезарија од 70 м2 и балкон поглед пожарна. десно ходник од кој се влегува во 3 спални соби, голема бања и остава во која моментално има инсталирано парно за цел стан. Едната спална е со балкон поглед кон Дујле комплекс.
Подлогата е пархет и плочки. Станот моментално е празен, но пред изнајмувањето ќе се подготви и предаде во супер услови за работење од првиот ден.

Услови за изнајмување:
– Станот се изнајмува на период најмалку од една година
– При издавање се наплаќа наем за два месеци (еден за наем еден за депозит)
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец на сопственикот
– Сите штети во станот ги подмируваат станарите.
– Дефектите од природен карактер со станот ги средуваме ние со ваш повик.

  Резервирај Тура


  Property Features
  • Apartment
  • 3 bed
  • 1 bath
  • 4 Rooms
  • Built 2016
  • 1 Parking Spaces
  • Alarm System
  • Land is 147 m²
  • New Construction
  • Toilet
  • 2 Ensuite
  • Carport
  • Remote Garage
  • Secure Parking
  • Floor Boards
  • Balcony
  • Hydronic Heating
  • Fully Fenced