Property in подрум

Реновиран стан во Сењак 2

Се продава реновиран стан од 64м2 со 7 м2 подрум...Read More→

3
1
1
64000€

Се продава Куќа до полицијата во Струмица

Се продава куќа со дворно место веднаш спроти новата полицијата...Read More→

3
2
135000€

Се продава куќа позади Урбаниста 90м2

Се продава куќа со добра локација кај градската црква позади...Read More→

2
1
Sold 38,000€