ID: SB3025/Св. Спасо Радовишки, Радовиш 2420 Македонија

1.1м€
Property Details

ID: SB3025/Св. Спасо Радовишки, Радовиш 2420 Македонија

1.1м€
Description

Бизнис објект со ресторант и базен во Радовиш

Block Of Units - Радовиш

Се продава повеќенаменски бизнис објект на влезот во Радовиш до хотел Панорама. Објектот е составен во два дела од кои едниот дел е на три спрата со магацин 480 м2 приземје, конфекција 480м2 спрат и втор спрат два стана од 480 м2.
Станбениот простор располага со балкони на сите соби на целиот спрат.

Другиот објект се состои од гаража за повеќе возила, ресторан со тераса, опремена кујна плус изѕидана фурна на дрва, над ресторанот има кафе бар со шанк базен и џакузи кои се во супер кондиција со два тоалети.
Со објектот има и голем дров со летна тераса, паркинг за повеке возила и парк со фонтана. Целиот објект и земјиштето се со чист имотен лист, легализирано и се впишано на имотниот лист.

Распоред(главен објект):
Приземје: Магацински простор поделен на неколку дела со 3 влеза, први спрат: опремена конфекција со сите машини за производство за околу 70 вработени со канцеларија, гардероби и тоалети со два влеза, втор спрат: два стана од по 240 м2 со посебни влезови составени од по 4 спални, голема дневна со кујна и два тоалета и бања, сите соби имаат балкон.
Распоред(ресторан и кафебар со базен)
Приземје: гаража за повеќе возила, тоалет, гардероба, кујна со росвајт маса, заѕидана фурна на дрва и скара, прв спрат: Ресторан со игротека со шанк и кујна со два тоалета, втора просторија со тераса, има 3 влеза, втор спрат: кафе бар со шанк и тоалети, со големо џакузи за 6 особи со водена и воздушна пумпа, базен со подно греење, водна пумпа и водопад, целиот систем е исто така поврзн и со соларниот систем за топлење на водата, во склоп на овој дел има и гардероби со два тоалета, исто така и на спрат има соби за масажа и релакс зона со отворен панорамски кров. Овој објект има 3 влеза.
Објектот е во одлична кондиција има можност да се продава и на делови, посебно магацин и конфекција и посебно ресторан и кафебар со базен.

Објектот има услови за повеќе намени особено за старечки домови и слично.

За повеќе информации обратете се на нашиот агент задолжен за овој објект
Цената е по договор.

Property Features
 • Block Of Units
 • 8 bed
 • 4 bath
 • 10 Rooms
 • Built 2010
 • 7 Parking Spaces
 • Air Conditioning
 • Pool
 • Alarm System
 • Land is 1,124 m²
 • Floor Area is 1,755 m²
 • Energy Rating А+++
 • New Construction
 • 7 Toilet
 • 2 Ensuite
 • 6 Garage
 • Carport
 • 5 Open Parking Spaces
 • Secure Parking
 • Study
 • Gym
 • Workshop
 • Floor Boards
 • Pay TV
 • Intercom
 • Spa
 • Balcony
 • Deck
 • Courtyard
 • Outdoor Entertaining
 • Shed
 • Ducted Heating
 • Split System Heating
 • Hydronic Heating
 • Split System Aircon
 • Fully Fenced
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=