ID: SB2038/Гоце Делчев Струмица Македонија

Sold
Property Details

ID: SB2038/Гоце Делчев Струмица Македонија

Sold
Description

Деловен објект во мало стопанство Струмица

Warehouse Sold - Струмица

Се продава деловен објект во Мало Стопанство Струмица од 46м2 објект и паркинг пред објектот. Објектот е погоден за повеќе бизниси особено автоперална или механичарска работилница, внатре има голема просторија за два автомобили еден канал, тоалет и уште две простории исто така има и поткровје кое е на имотен лист. Објектот е погоден за повеќе намени со доста добар пристап.

Property Features
  • Warehouse
  • 3 Rooms
  • 2 Parking Spaces
  • New Construction
  • Toilet
  • 2 Garage
  • 2 Open Parking Spaces
  • Fully Fenced