ID: SB2031/Ленинова Струмица Македонија

2600€/м2
Property Details

ID: SB2031/Ленинова Струмица Македонија

2600€/м2
Description

Деловен простор во Глобал Струмица

Other - Струмица

Се продава деловен простор во трговски центар Глобал во Струмица од 65м2. Дуќанот се наоѓа на прв спрат веднаш до скалите централна локација има стаклен излог внатре исто така и поглед кон булеварот исчистен и спремен веднаш со почнување со работа. Просторијата е исцела и отворена со две гардероби и тоалет, има можност и да се подели на два дела бидејки има и две влезни врати.

Property Features
 • Other
 • Air Conditioning
 • Alarm System
 • Floor Area is 65 m²
 • Toilet
 • 2 Ensuite
 • 2 Open Parking Spaces
 • Secure Parking
 • Gym
 • Floor Boards
 • Pay TV
 • Intercom
 • Balcony
 • Gas Heating