ID: SБ1065/Борис Кидрич Штип Македонија

Sold
Property Details

ID: SБ1065/Борис Кидрич Штип Македонија

Sold
Description

Деловен простор Промаја

Other Sold - Штип

Се продава деловен простор во зграда Промаја, веднаш спроти пицерија Верона, од 32м2. Просторот е празен со висина од околу 5 метри, со санитарен јазол веце. Деловниот простор има излог, подлога плочки, локациски на добра позиција на 2 мин од центар, вендаш е спремен за работа.

Property Features